Denne personvernerklæringen (versjon 1.0) ble publisert 01. desember 2018, og er utarbeidet etter mal fra Datatilsynet. Personvernerklæringen beskriver når og hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes, og hvordan opplysningene sikres.

Sidene under URL «sindrepettersen.no» tilrettelegges av Branch Group AS. Selskapets daglige leder, Stefan Marx, har hovedansvar for behandling av personopplysninger. Databehandlere er Branch Group AS.

Når henter vi inn personopplysninger om deg?

  • Når du er i kontakt med oss, gjennom samtaler, via telefon, i sosiale medier eller via websidene våre.
  • Når vi henter inn opplysninger fra andre legitime kilder, som offentlige kilder eller sosiale nettverk.
  • Vi kan også samle inn personopplysninger hvis de anses å være av berettiget interesse, og hvis denne interessen vurderes til å ikke overstiges av dine personverninteresser.

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysninger?

Opplysningene brukes til følgende:

  • Sende deg informasjon du har bedt om, feks. autogrammkort eller informasjon.
  • Holde deg oppdatert om Sindre Pettersen, dersom du ønsker det.
  • Utføre våre forpliktelser i kundeforholdet, som å sende ut fakturaer, dersom relevant.

Hvilken type personopplysninger samles inn?

Vi samler inn navn, e-postadresse, telefonnummer i vårt kontaktskjema. I tillegg kan vi lagre tilbakemeldinger, kommentarer eller spørsmål som vi har mottatt fra deg i kommunikasjon med oss, som møter, telefonsamtaler eller e-post.

Vi samler ikke inn spesielle kategorier med personopplysninger, som identifikatorer eller sensitive personopplysninger.

Vår hjemmel

Branch Group AS behandler personopplysninger til eksisterende kontakter på grunnlag av berettiget interesse, for å kunne opprettholde kundeforholdet og utføre våre forpliktelser.

Vi kontakter bare potensielle kontakter når vi mener det foreligger en gjensidig og berettiget interesse mellom Branch Group AS og kontaktpersonen.

Hvor lenge oppbevares personopplysninger?

Vi lagrer innsamlede personopplysninger så lenge vi mener det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen. Unødvendig informasjon fjernes fra databasen vår årlig.

Rettigheter til egne personopplysninger

Forespørsler rundt egne personopplysninger kan rettes til dataansvarlig Stefan Marx på stefan.marx(at)branchservice.com.

Du har følgende rettigheter til egne personopplysninger:

* Rett til innsyn i hvilke personopplysninger Branch Group AS har lagret om deg. Du kan be om en kopi av disse. Hvis du oppdager feil i dataene dine, kan du be oss om å rette eller supplere informasjonen.

* Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger hvis du mener at vi har behandlet dine persondata på ulovlig vis eller at vi ikke har rett til å behandle enkelte av dine personopplysninger.

* Hvis du mener at enkelte av personopplysninger vi har lagret på deg ikke er nødvendig for at vi skal kunne gjøre våre oppgaver, har du rett til å be oss om å fjerne disse dataene. Da vil vi enten fjerne dataene på din forespørsel, eller gi deg vår begrunnelse for at vi ønsker å beholde dataene våre. Hvis du skulle være uenig i vår beslutning, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Webanalyse og informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Branch Group AS anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Din IP-adresse logges også for en kort periode av våre webservere. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresse, HTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 15 dager. Deretter slettes loggen automatisk.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til etter eget skjønn å endre denne personvernerklæringen når som helst, og uten varsel. Vi vil publisere den til enhver tid gjeldende versjonen av personvernerklæringen på denne nettsiden.